Τοποθεσία

υπέροχα τοπία & μοναδικές εμπειρίες

Country Inn Hotel - Scuba Diving

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

βραβευμένες παραλίες, φυσικό περιβάλλον & βραδινή ζωή

Οι παραλίες της Χαλκιδικής είναι από τις πιο όμορφες της Ελλάδας και 46 από αυτές έχουν βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία (ανάμεσά τους και οι παραλίες της Αφύτου και της Καλλιθέας). Η Χαλκιδική όμως δεν είναι γνωστή μόνο για τη φυσική ομορφιά της αλλά και τις αμέτρητες επιλογές διασκέδασης, τα φεστιβάλ και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αποτελεί έτσι, τον ιδανικό προορισμό τόσο για ζευγάρια και οικογένειες που τους αρέσουν οι εκδρομές, η φύση, το κολύμπι, η ηλιοθεραπεία και τα θαλάσσια σπορ, όσο και για αυτούς που αγαπούν λίγο παραπάνω τη διασκέδαση στα beach bar και τα clubs. Ας μην ξεχνάμε όμως πως η περιοχή είναι ιδανική και για τους λάτρεις της κατάδυσης και του ψαρέματος!

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

μια ματιά στην ιστορία του τόπου

Η όμορφη Καλλιθέα βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Κασσάνδρας και πήρε το όνομα «καλή θέα», γιατί είναι κτισμένη πάνω σε μία απότομη πλαγιά με θέα στη θάλασσα. Η Καλλιθέα είναι το πιο κοσμοπολίτικο μέρος της χερσονήσου Κασσάνδρας έχει, όμως, και ιστορικό ενδιαφέρον. Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε αρχαιολογικά ευρήματα, όπως το ιερό του Άμμωνα Δία, που χτίστηκε τον 4ο αιώνα π.Χ., καθώς και το ιερό του Διονύσου και των Νυμφών.

Country Inn Hotel - Horse Riding
Country Inn Hotel - Sea Excursions

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ένα μέρος που τα έχει όλα

Έτσι, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη, η Καλλιθέα είναι ο ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές σας διακοπές μιας και παρέχει τα πάντα! Όμορφες και πεντακάθαρες θάλασσες, οργανωμένες παραλίες, ήσυχες γωνιές με μικρά ταβερνάκια, αρχαιολογικά μνημεία και νυχτερινή ζωή. Όλα αυτά σας περιμένουν να τα απολαύσετε!

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

η ιδανική τοποθεσία

  • Παραλία 200m
  • Σούπερ μάρκετ 300m
  • Καλλιθέα 500m
  • Άφυτος 1500m
  • Στάση λεωφορείου 500m
  • Μουδανιά 24km
  • Λιμάνι Θεσσαλονίκης 95km
  • Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 80km

Country Inn Hotel - Horse Riding